Siste 27.03.2019 26.03.2019 25.03.2019 23.03.2019 22.03.2019 21.03.2019 20.03.2019 19.03.2019 18.03.2019 17.03.2019 16.03.2019 15.03.2019 14.03.2019 12.03.2019 11.03.2019 10.03.2019 07.03.2019 06.03.2019 |
27.03.2019 Jeg har begynt dagen med å gå rundt i sentrumskjernen i Bergen litt utenfor det helt midterste handelsområdet for å oppdage eventuelle skreddere, kleshandlere som kan bli mulige samarbeidspartnere for IX-IM-drakten.Dagens matbit: Jeg kjøpte en Nature Valley - Crunchy - Oat & Dark Chocolate. Den er som kjent litt tørr, men annerledes og god av og til. Sjokoladesmaken kjenner en ikke så mye til, men helheten er søt - mest smak av korn. En helt grei matopplevelse å glede seg over som sagt av og til.
Dagens DIV: Idag kommenterte jeg en rett kalt; 'Omelette norvégienne'. Spesielt hvorfor jeg valgte denne retten er blant annet fordi en dansk forfatter skrev boken for en forholdsvis kort siden med nøyaktig samme tittel - og når jeg så den tenkte jeg på min egen bok som vitenskapsgrunnlag for alle bøkene jeg har skrevet på Verda forlag; 'Erenglære'. Det er nemlig slik at i poesien blir ofte omelett, eggedosis, suppe, saus eller lignende sammenlignet med det å lære eller det å skape - spesielt med tanke på egg som ofte blir sammenstilt med én idé, så blir da en omelett mange ideer samtidig som en kanskje jobber med for å lære eller skape. Erenglære er nettopp gitt et tegn som ligner veldig det å røre, og ellers ligner systemet i vitenskapsgrunnlaget mitt kalt nettopp ereng på det å jobbe med en omelett. Med boken treffer jeg altså noe i poesien - det er nok ikke uten grunn fordi nettopp det å lære eller å skape ligner veldig det å jobbe med en røre. Så sjekk gjerne ut erenglære på Verda.no her: Videre ser vi i DIV-utgivelsen at retten gir noen veldig interessante tolkninger når en ser på ingrediensene og de tre ulike hovedbestanddelene i retten - gjerne trykk på et av bildene under for å se utgivelsen på DIV sin hjemmeside: |
© 2019